NIEUWS & ACTIES

De laatste nieuwsberichten en acties.

NIEUWSBERICHTEN EN ACTIES
NIEUWE COLLECTIE E-BIKES SPARTA

NIEUWE COLLECTIE E-BIKES SPARTA

Deze Sparta E-bike met krachtige Shimano steps motor trekt zeer vloeiend op en is zeer geschikt voor zowel vlak, glooiend als heuvelachtig terrein. De Sparta M7S Ltd beschikt tevens over hydraulische velgremmen voor en achter en door de 7 versnellingen vindt u altijd het juiste tempo! De M7s Lts is verkrijgbaar in een 400Wh of een 500Wh batterij en hebben een repectievelijke prijs van € 2499,00 en € 2599,00 , EXCLUSIEF € 14,52 milieubijdrage batterij. Denkt u al langer na over de aankoop van een comfortabele elektrische fiets dan is nu het moment. In de maand JANUARI geven wij u een heel mooi geschenk! Voor elke E-bike van SPARTA geven wij u nu geen 2 maar 5 JAAR EXTRA GARANTIE T.W.V. €189 GRATIS! Kom dus zeker even bij ons langs en ontdek de nieuwe collectie 2019 en geniet van dit fantastische aanbod!
BATAVUS E-BIKES COLLECTIE 2019

BATAVUS E-BIKES COLLECTIE 2019

De Wayz e-go active plus van Batavus! Een comfortabele e-bike met een krachtige Bosch Active plus middenmotor, 8 versnellingen en hydraulische remmen voor vele veilige en comfortabele kilometers. De wayz e-go active plus is er al vanaf € 2599,00 met een 400WH batterij en is verkrijgbaar in 3 vershillende kleuren. Kom langs en geniet in de maand JANUARI van een uitzonderlijk aanbod. Bij aankoop van een elektrische fiets van BATAVUS geven wij u GRATIS 5 JAAR EXTRA GARANTIE T.W.V. € 189,00
GTS CAPPUCINO RETRO

GTS CAPPUCINO RETRO

De GTS Cappucino retro, een uitermate comfortabele en luxe scooter in het GTS-assortiment!
  1. Dit model heeft een exclusieve retrolook, USB aansluiting in afsluitbaar handschoenenkastje, speciale 12" alu velgen, led-decor verlichting in zijschermen, led-dagrijverlichting, custom dubbele buddyseat, inklapbare duo steps, leverbaar in 25 km of 45 km, Euro 4 norm, 3 jaar motorgarantie
  2. Deze prachtige scooter is er voor de prijs van € 1699,00 EXCLUSIEF AFLEVERINGSKOSTEN. Kom zeker even langs in onze schowroom om ook de andere modellen van GTS te zien! De GTS scooter , een betrouwbaar maar vooral betaalbaar voertuig. Twijfel niet langer , in de maanden JANUARI EN FEBRUARI leveren wij uw bestelde scooter GRATIS af d.w.z. wij nemen de afleveringskosten t.w.v. € 200,00 gedurende deze periode volledig voor onze rekening!
NIU E-SCOOTER

NIU E-SCOOTER

BESCHRIJVING Lithium-Ion Revolutie Ongelooflijk Lichte Batterij voor Verlengd Bereik De NIU N1S Civic gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen van typisch stadsgebruik. 80* km Bereik De N1S Civic biedt u 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend. NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag. * Het bereik is gebaseerd op het rijden aan een constante snelheid van 20km/u. BOSCH + FOC Aandrijving Duitse Precisie, Geoptimaliseerd We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Simpel & elegant Het is onze ontwerpfilosofie dat meer kan gedaan worden met minder. Ons uiteindelijk resultaat is de voltooiing van een filosofie die start bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden. Ontwerp & vakmanschap Ambachtswerk is de kern van onze industriële ontwikkeling. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de engineering die zich onder de buitenkant van de N1S Civic bevindt. NIU APP Real-time Intelligentie NIU APP Real-time Intelligentie GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU APP laat u de status van uw N1S Civic in real-time bekijken. Uw scooter kan uit het zicht staan maar u kan gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarenboven kan u, in een oogwenk, bekijken hoeveel batterijcapaciteit over is, uw recente ritten bekijken, onmiddellijke updates over mogelijke defecten van de scooter verkrijgen, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele vegen over het scherm van de app...en dit is nog maar het begin.