NIEUWS & ACTIES

De laatste nieuwsberichten en acties.

NIEUWSBERICHTEN EN ACTIES
CORONA-UPDATE

CORONA-UPDATE

CORONA MAATREGELEN! WIJ BLIJVEN OPEN maar vanaf ZATERDAG 27 MAART mogen wij enkel nog klanten ontvangen op afspraak! Je kan een afspraak maken : - aan onze poort (tijdens de gewone openingsuren) - telefonisch op het nummer : 050/ 35 63 79 - via mail : info@vansassenbroeck.be HERSTELLINGEN kunt u nog steeds binnenbrengen in onze poort zonder afspraak. Voor de afhaling van uw herstellingen vragen wij u dat u zich zoveel mogelijk houdt aan het afgesproken uur! Wij hebben voldoende winkelruimte om u volgens de geldende maatregelen Corona-proof te kunnen ontvangen. Wij kunnen u dus nog steeds na afspraak verder helpen bij uw volgende aankoop. Bedankt voor uw begrip!
Wij nemen een korte pauze!

Wij nemen een korte pauze!

Wij gaan er heel even tussenuit! De winkel zal gesloten zijn van VRIJDAG 26/03/21 T.E.M. ZONDAG 28/03. MAANDAG 29/03/21 zijn wij er vanaf 14.00u voor u terug.

Gamma GTS scooters

NIU E-SCOOTER

NIU E-SCOOTER

BESCHRIJVING Lithium-Ion Revolutie Ongelooflijk Lichte Batterij voor Verlengd Bereik De NIU N1S Civic gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen van typisch stadsgebruik. 80* km Bereik De N1S Civic biedt u 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend. NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag. * Het bereik is gebaseerd op het rijden aan een constante snelheid van 20km/u. BOSCH + FOC Aandrijving Duitse Precisie, Geoptimaliseerd We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Simpel & elegant Het is onze ontwerpfilosofie dat meer kan gedaan worden met minder. Ons uiteindelijk resultaat is de voltooiing van een filosofie die start bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden. Ontwerp & vakmanschap Ambachtswerk is de kern van onze industriële ontwikkeling. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de engineering die zich onder de buitenkant van de N1S Civic bevindt. NIU APP Real-time Intelligentie NIU APP Real-time Intelligentie GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU APP laat u de status van uw N1S Civic in real-time bekijken. Uw scooter kan uit het zicht staan maar u kan gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarenboven kan u, in een oogwenk, bekijken hoeveel batterijcapaciteit over is, uw recente ritten bekijken, onmiddellijke updates over mogelijke defecten van de scooter verkrijgen, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele vegen over het scherm van de app...en dit is nog maar het begin.