NIEUWS & ACTIES

De laatste nieuwsberichten en acties.

NIEUWSBERICHTEN EN ACTIES
EINDE REEKS!!!

EINDE REEKS!!!

Naast je dagelijkse ritjes door de drukke straten van de stad, geniet je ook van wat langere fietstochten door de vrije natuur. Op de Boulevard 8 merk je direct dat het je aan niets ontbreekt. Dit is comfort zoals comfort hoort te zijn! Een compleet en sportief model, geschikt voor recreatieve ritten en dagelijks gebruik De kabels lopen door het frame. Dat is minder kwetsbaar en ziet er mooi uit Handmatig verstelbare stuurpen voor de ideale zithouding De naafdynamo en Batavus Aerflow verlichting zijn betrouwbaar en veilig. Van deze lichte en soepel rijdende fiets hebben wij nog één damesmodel in maat 53 op stock. Bent u toe aan vernieuwing , twijfel niet! Deze prachtige damesfiets koopt u nu voor slechts € 500,00 i.p.v. € 669,00!!
LAATSTE STUK!!

LAATSTE STUK!!

Ranke looks, robuuste bouw. De Dinsdag kan tegen een stootje. Deze damesfiets heeft een nexus 7 versnelling. Je stuurt deze lichtgewicht stadsfiets probleemloos door druk stadsverkeer. Licht, sterk, sportief én een eyecatcher. De Dinsdag maakt het leven leuker. Alle dagen van de week. Deze sportieve damesfiets in lichtblauw is ons laatste stuk in de showroom en daarom krijgt u op deze fiets een mooie korting van € 250,00 !!!! Twijfel niet, we hebben er maar één en nu voor € 549,00 i.p.v. € 799,00.
EINDE REEKS!!!!

EINDE REEKS!!!!

Eigentijdse Pick-Up Trend met 7 versnellingen. Omvallen is verleden tijd door de handige tweepoot standaard en stuurblokkering Altijd goed zicht en gezien worden met de heldere LED batterijverlichting Voorzien van een voor- en achterdrager. Met de rollerbrake remmen met handrembediening sta je snel stil Solide en licht aluminium frame Deze prachtige Sparta Pick-up is een laatste stuk in onze stock! Wees er snel bij en geniet van een mooie korting op deze fiets. Hij is er nu voor € 500,00 i.p.v € 749,00!!!!!
LAATSTE STUK!!!

LAATSTE STUK!!!

Wat is er fijner dan met familie of vrienden met de fiets eropuit? Met de Bryte geniet je niet alleen van je gezelschap en de omgeving, maar ook van superieure kwaliteit en comfort. Tijdens langere tochten, maar ook bij de dagelijkste ritjes in je dorp of stad. Topmodel in dit segment Nieuw en strak frame ontwerp met geïntegreerde kabeldoorvoer achter het balhoofd Licht, sportief en toch comfortabel: monoshock verende voorvork, hydraulische velgremmen en 8 versnellingen Geschikt voor dagelijks en recreatief gebruik Voorzien van unieke Batavus Aerflow verlichting met hoge lichtopbrengst Deze laatste BATAVUS BRYTE kunt u nu kopen voor € 749,00 i.p.v. € 999,00!!!! Twijfel niet langer en kom deze prachtige fiets bekijken en/of uittesten!!!!

Gamma GTS scooters

NIU E-SCOOTER

NIU E-SCOOTER

BESCHRIJVING Lithium-Ion Revolutie Ongelooflijk Lichte Batterij voor Verlengd Bereik De NIU N1S Civic gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen van typisch stadsgebruik. 80* km Bereik De N1S Civic biedt u 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend. NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag. * Het bereik is gebaseerd op het rijden aan een constante snelheid van 20km/u. BOSCH + FOC Aandrijving Duitse Precisie, Geoptimaliseerd We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Simpel & elegant Het is onze ontwerpfilosofie dat meer kan gedaan worden met minder. Ons uiteindelijk resultaat is de voltooiing van een filosofie die start bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden. Ontwerp & vakmanschap Ambachtswerk is de kern van onze industriële ontwikkeling. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de engineering die zich onder de buitenkant van de N1S Civic bevindt. NIU APP Real-time Intelligentie NIU APP Real-time Intelligentie GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU APP laat u de status van uw N1S Civic in real-time bekijken. Uw scooter kan uit het zicht staan maar u kan gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarenboven kan u, in een oogwenk, bekijken hoeveel batterijcapaciteit over is, uw recente ritten bekijken, onmiddellijke updates over mogelijke defecten van de scooter verkrijgen, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele vegen over het scherm van de app...en dit is nog maar het begin.