NIEUWS & ACTIES

De laatste nieuwsberichten en acties.

NIEUWSBERICHTEN EN ACTIES
NIEUW IN ONS GAMMA E-BIKES!

NIEUW IN ONS GAMMA E-BIKES!

Om nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten hebben we ons gamma e-bikes nu nog uitgebreider gemaakt met het Duitse merk Victoria. Interesse in dit nieuwe gamma? Dit model kunt u nu al komen bewonderen en uittesten. De Victoria Classis 3.1 is uitgerust met een Tranzx voorwielmotor die een actieradius kan bereiken van 100km. Voor de uiterst voordelige prijs van € 1499,00 hebt u een e-bike met een mooi design, een 7speed Shimano nexus remnaaf en hydraulische remmen. Ook Victoria met Bosch motor en vele andere modellen ter beschikking!
VACATURE FIETSMECANICIEN

VACATURE FIETSMECANICIEN

Om onze fietsende klanten een nog betere en snellere service te bieden , zijn wij op zoek naar een fietsmecanicien. Wij hechten heel veel belang aan zin voor verantwoordelijkheid en respect voor alle materiaal. Bent u daarenboven flexibel, gemotiveerd en stipt, dan kan u wel eens de persoon zijn die wij zoeken! Enige ervaring is natuurlijk een grote meerwaarde. Spreekt onze vacature u aan , neem gerust contact met ons op.
SPARTA M7S LTD 500Wh

SPARTA M7S LTD 500Wh

Met trots kunnen wij u melden dat wij vanaf heden uw Sparta dealer zijn voor de regio Assebroek! Ons eerste exemplaar staat reeds in onze toonzaal. De M7S LTD 500Wh is een e-bike met een krachtige Shimano Steps motor. Dankzij het uitgekiende frame ontwerp is deze e-bike geschikt voor elke rit of toertocht. Bovendien kan je eenvoudig navigeren dankzij het overzichtelijke display. De Sparta M7S LTD met Shimano nexus 7 versnellingen en 500 Wh accu, uitneembaar in pakdrager is er voor de prijs van € 2.699.
URBANPROOF LED LICHT

URBANPROOF LED LICHT

URBAN PROOF Siliconen Fietslampjes set - diverse kleuren. Super felle LED fietslampjes (1 rood en 1 wit licht). Gemakkelijk te bevestigen aan stuur of zadelpen. Met 2 lichtstanden: constant en knipper licht. Inclusief 4x CR2032 lithium batterijen. Zichtbaar tot 600M. PRIJS €4,99
NIU E-SCOOTER

NIU E-SCOOTER

BESCHRIJVING Lithium-Ion Revolutie Ongelooflijk Lichte Batterij voor Verlengd Bereik De NIU N1S Civic gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen van typisch stadsgebruik. 80* km Bereik De N1S Civic biedt u 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is uw nieuwe voertuig om een stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend. NIU: De toekomst van stedelijke verkenning vandaag. * Het bereik is gebaseerd op het rijden aan een constante snelheid van 20km/u. BOSCH + FOC Aandrijving Duitse Precisie, Geoptimaliseerd We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS dubbel remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Simpel & elegant Het is onze ontwerpfilosofie dat meer kan gedaan worden met minder. Ons uiteindelijk resultaat is de voltooiing van een filosofie die start bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden. Ontwerp & vakmanschap Ambachtswerk is de kern van onze industriële ontwikkeling. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de engineering die zich onder de buitenkant van de N1S Civic bevindt. NIU APP Real-time Intelligentie NIU APP Real-time Intelligentie GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU APP laat u de status van uw N1S Civic in real-time bekijken. Uw scooter kan uit het zicht staan maar u kan gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarenboven kan u, in een oogwenk, bekijken hoeveel batterijcapaciteit over is, uw recente ritten bekijken, onmiddellijke updates over mogelijke defecten van de scooter verkrijgen, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele vegen over het scherm van de app...en dit is nog maar het begin.